Velfungerende hjemmeside !

af Torben Caroc den 18. Juli 2013

Jeres politiske ideer skal jeg lige tygge lidt på, men jeg er stor tilhænger af direkte demokrati. Noget i stil med det schweiziske system. Det har fungeret fint i århundreder og har gjort landet rigt og selvstændigt, selvom Schweiz ikke har landbrug at tale om, ikke har råvarer, ingen adgang til havet, ingen voldsomme toldafgifter i stil med Øresundstolden. Kort sagt INTET. Men de tager vare på de muligheder som byder sig og lader ingen politikere drive vendettaer for borgernes penge.

Nok for idag. Måske får vi lidt mere kontakt

mvh Torben Caroc

PS Nu jeg skriver så opdager jeg at skriftstilen er meget lille. Jeg ved godt at jeg kan gøre den større med Ctrl+, men mange ved det nok ikke.  

 

 

Læst 2657 gange

Emneord: Indlægget er ikke tagget...

Relaterede artikler:

Vi fandt ingen relaterede artikler...

20. Jul 2013 22:41
Thomas Huulbæk Titanium
Medlem
 
VERIFICERET

Hej Torben og velkommen!

Jeg håber ikke, at “vi” samlet set giver indtryk af at have deciderede politiske idéer - altså bortset fra det ideologiske islæt. Hvis du tænker på de fremsatte forslag, så er de ene og alene enkelte personers ansvar - ligesom alle andres stemmer også er det.

Så vi er nok helt enige angående det direkte demokratis muligheder - desværre halter vores præsentationsevne en del i forhold til, hvad Parlamentet.dk handler om. Og denne debat-sektion handler specielt meget, da der ikke er blevet udviklet på den i meget lang tid - derfor måske også den lille skrifttype ved skriv af indlæg.

Fokus har været meget på præsentation af Folketingets lovforslag og debat/afstemning om samme. Det er nok lidt svært at se lige nu, fordi de ikke har nogle fremsatte forslag før året starter igen.

Du burde være logget ind for at kommentere...Informér om nye indlæg i denne debat?