Frit lejde til aflevering af våben!

af Søren Vanting den 20. Januar 2013 Søren Vanting

I Danmark anslår man at der er indført godt 800.000 luft og fjedervåben over kaliber 4,5 mm inden juni 2012.
Dermed vil man snart kriminaliserer en stor gruppe sagesløse danskere. Luft og fjedervåben har ikke været en del af Politiets kontrol ordning tidligere, hvilket en bekendtgørelse fra 1. juni 2012 og dermed skærpelse af våbenloven, fra Justitsminister Morten Bødskov råder bod på. Der har aldrig været kontrol med importen af våben af denne type og kaliber.
Det er årsagen til jeg vil bede Justitsminister Morten Bødskov om at indføre Frit lejde til aflevering af våben inden juni 2013. Juni er sidste mulighed for at anmelde luft og fjedervåben over 4,5 mm. Disse våben vil derefter være side stillet med eksempelvis glatløbede haglvåben mht. registreringen.
Iflg. DR Nyheder har blot 624 anmeldt deres luft og fjedervåben siden bekendtgørelsen trådte i kraft. Det er alarmerende og et tegn på, at lovens tekst ikke er blevet godt nok annonceret. En frit lejde aktion koordineret med en orienterings kampagne fra politiets side kan afhjælpe, at tusindvis af danskere bliver kriminelle fordi de har købt et legetøj.
http://www.youtube.com/watch?v=io16excL3Hk

 

 

Læst 1352 gange

Emneord: Indlægget er ikke tagget...

Relaterede artikler:

Vi fandt ingen relaterede artikler...

Der er endnu ingen debatindlæg...

Du burde være logget ind for at kommentere...Informér om nye indlæg i denne debat?