Søren Vanting

Debattør & Folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti i Østjyllands Storkreds. Opstillet i Djurs og Hedensted kredsene.

Hvad ellers?
Søren er gift med Majken og har sønnerne Valdemar og Harald.

Tidligere skrevet

November 2015

16: Kommentar om retsforbeholdet


Maj 2015

8: STOP våbenloven og knivloven


Marts 2015

19: Pressen og ytringsfriheden


November 2014

20: Danske politikere skal filme mindre


Marts 2014

20: Indkomstoverførsler og børnecheck


Februar 2014

15: Klimaloven!


August 2013

26: Fiskeriet har mange fjender


Maj 2013

16: Frigiv de private vandværker!


April 2013

25: Kære Brugere af Parlamentet.dk!

Folketingskandidaten

af Søren Vanting den 8. Maj 2015
Læst 2844 gange

STOP våbenloven og knivloven

Førstegangstilfælde kan give bøde på op til 5.000 kr

Danmark har sandsynligvis verdens skrappeste lovgivning, når det gælder knive, og den gælder også knive i multifunktionsværktøjer.

I hovedtræk betyder reglerne, der blev indført i 2003, at hundredetusinder af danskere bryder våbenloven. Derfor skal loven fra 2003 ændres eller så skal danskernes almindelige foldeknive lovliggøres, eller så må politiet gennemføre en frit lejde-ordning, så man i det mindste kan komme af med de ulovlige knive. Alle énhånds-betjente foldeknive er ulovlige, og så er det underordnet, om knivene er fremstillet til at være tohånds-betjente. Kan de åbnes med én hånd, er de ulovlige.

Indtil lovgivningen ændres, befinder knivejere sig i en umulig situation, og det samme gør detailbranchen. For ikke nok med at foldekniven ikke må sælges eller bæres, den må heller ikke besiddes.

Førstegangstilfælde kan give bøde på op til 5.000 kr., i andengangstilfælde fængsel i syv dage, i tredjegangs tilfælde fængsel i mindst 14 dage.

Lovsjusk og basis for hurtig reaktion. Jeg vil som lokal Østjysk folketingsmedlem sørge for at afkriminaliserer Hr. og Fru. Danmark. Lovteksten skal være klar og vi skal ikke føle os kriminelle, når vi ikke er det. Loven er et tydeligt eksempel på embedsvælde, over-bureaukrati og regeltyranni, samt mangelfuld lovarbejde uden ordentligt tilgang til høringssvar i lovprocessen. Love skal ikke dømme uskyldige pga. lovsjusk. Denne lov skal ændres med det samme.

STOP våbenloven

Emneord: våben knive

Relateret indhold:

Vi fandt ingen relaterede artikler...

Der er endnu ingen kommentarer...

Du burde være logget ind for at kommentere...Skriv indlæg


Informér om nye indlæg i denne debat?