Søren Vanting

Debattør & Folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti i Østjyllands Storkreds. Opstillet i Djurs og Hedensted kredsene.

Hvad ellers?
Søren er gift med Majken og har sønnerne Valdemar og Harald.

Tidligere skrevet

November 2015

16: Kommentar om retsforbeholdet


Maj 2015

8: STOP våbenloven og knivloven


Marts 2015

19: Pressen og ytringsfriheden


November 2014

20: Danske politikere skal filme mindre


Marts 2014

20: Indkomstoverførsler og børnecheck


Februar 2014

15: Klimaloven!


August 2013

26: Fiskeriet har mange fjender


Maj 2013

16: Frigiv de private vandværker!


April 2013

25: Kære Brugere af Parlamentet.dk!

Folketingskandidaten

af Søren Vanting den 16. November 2015
Læst 3202 gange

Kommentar om retsforbeholdet

Danmark skal bekæmpe grænseoverskridende kriminalitet, og det kan vi kun med et JA til folkeafstemningen, om afskaffelse af retsforbeholdet, og dermed tilvalgsordning, som Storbritanien og Irland.

Kampen mod den grænseoverskridende kriminalitet kræver, at vi i Europa står sammen. At vi samarbejder. At vi koordinerer tæt. Her spiller Europol en overordentlig vigtig rolle, derfor er jeg ikke i tvivl om, at Danmark også fremover skal være fuldgyldigt medlem af Europol.

Stemmer vi ja til folkeafstemningen om at omdanne retsforbeholdet til en tilvalgsordning 3. december, kan dansk politi fortsat være med i front, når det gælder kampen mod den grænseoverskridende kriminalitet.

Stemmer vi nej, må vi på uvis rejse efter en ny parallel aftale, som vi har fået NEJ til tidligere. Parallel aftaler kan nedstemmes af Europa parlamentet. Jeg stemmer derfor JA og vælger den sikre vej og muligheden for at vælge fra og til, som Storbritanien og Irland i mange år har nydt godt af en tilvalgsordning. Eks. Har de deltaget i et stort antal retsakter, som de ellers ville være undtaget fra. Retsforbeholdet bliver dermed omdannet til en tilvalgsordning for Danmark.Hvorefter vil derefter kan tilslutte os Europol-samarbejdet, og en række andre områder indenfor civilret, såsom familieret og handsrets.

For mig er der derfor ingen tvivl.

Jeg stemmer JA, den 3. december.

Emneord: retsforbehold

Relateret indhold:

Vi fandt ingen relaterede artikler...

Der er endnu ingen kommentarer...

Du burde være logget ind for at kommentere...Skriv indlæg


Informér om nye indlæg i denne debat?