Søren Vanting

Debattør & Folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti i Østjyllands Storkreds. Opstillet i Djurs og Hedensted kredsene.

Hvad ellers?
Søren er gift med Majken og har sønnerne Valdemar og Harald.

Tidligere skrevet

November 2015

16: Kommentar om retsforbeholdet


Maj 2015

8: STOP våbenloven og knivloven


Marts 2015

19: Pressen og ytringsfriheden


November 2014

20: Danske politikere skal filme mindre


Marts 2014

20: Indkomstoverførsler og børnecheck


Februar 2014

15: Klimaloven!


August 2013

26: Fiskeriet har mange fjender


Maj 2013

16: Frigiv de private vandværker!


April 2013

25: Kære Brugere af Parlamentet.dk!

Folketingskandidaten

af Søren Vanting den 25. April 2013
Læst 2302 gange

Kære Brugere af Parlamentet.dk!

Jeg skriver hermed mit første indlæg på min første rigtige personlige blog. Har tidligere haft blog indlæg på stiftenblog.dk.

I tråd med mit større og større politiske engagement er det vigtigt, at føle efter hvor ”pulsen” banker. Thomas har med Parlamentet.dk indføjet et site, som jeg værdsætter, når jeg skal have overblik over Folketingets sager og i øvrigt alternative beslutningsforslag.

En fornemmelse for at være kommet på rette hylde eller her har jeg hjemme. Derfor vil jeg revurdere mine normale indlæg, så de bliver mere personlige og med mine egne mål for mit fremtidige politiske virke. I år 2013 har jeg pt. opnået toppen af min politiske karriere. Det sker i en svær tid for mit parti igennem over 20 år, Det Konservative Folkeparti. Som for tyve år siden går det op og ned, hvorfor det jo efterhånden er almindeligt at agere efter forholdene.

I år 2012 blev jeg opstillet i Auning for Djurs kredsen og i år blev jeg genopstillet i Hedensted kredsen. Det kan lade sig gøre pga. muligheden for at have mere end en kreds af gangen. Denne historiske mulighed er jeg ikke den eneste der har udnyttet. Hvorfor eksempelvis Folketingskandidat Tom Behnke er opstillet i Aarhus kreds Syd og i Skanderborg kredsen.

Mit folketingskandidatur bliver suppleret af opstilling til Kommunalbestyrelsen i Hedensted Kommune, som nr. 2 på listen og opstilling til Regionsrådsbestyrelsen i Region Midtjylland, som nr. 12 på listen. Har ellers en klar holdning omkring dobbeltkandidatur, men da jeg er suppleant til Folketinget og Kommunalbestyrelsen mangler jeg fortsat, at vælgerne giver mig et klart mandat for min kampagne ”Så bliver du ikke bedre repræsenteret”.

Det er denne stafet jeg løber videre med.

Jeg er blevet fyrre år gammel og mener, at min livserfaring og politiske engagement kan gøre, at jeg kan benytte mine værktøjer konstruktivt, når virksomheder eller borgere søger hjælp i politiske spørgsmål eller ønsker resultater omkring sager ”that matters”.

Er viet med Majken, som jeg i øvrigt mødte i Konservativ Ungdom. Vi har to drenge på henholdsvis 9 og 8 år. Vi er lige pt. ramt af konflikten mellem KL og Lærerne. Jeg har blot det ønske, at Bondo og Ziegler får sat sig ned og forhandlet en aftale på plads, så vi alle kan komme videre uden flere tabere til følge. Regeringsindgreb og andre forslag til indgreb finder jeg ikke på sin plads, når vi skal regne med vores Danske Model. Den Danske Model arbejder jeg med månedligt i egenskab af valgt medlem for Dansk Arbejdsgiverforening i Det Lokale Beskæftigelsesråd i Hedensted Kommune. Det er et stort stykke arbejde for at holde ”fred” i rådet og sikre de bedste resultater hele tiden. Derfor er jeg fortsat tilhænger af den danske model. Jeg anerkender dog de Gule overenskomster og arbejdsgivere. De er blot ikke en del af den danske model, hvorfor vi så sagen omkring Vejle Gaarden med Amin Skov og 3F.
 
Min familie og jeg bor i parcelhus fra 1955 i Hornsyld mellem Horsens og Vejle. Har ellers været rundt omkring, i det jeg har været i Grønland i 3 år og Nordsverige, samt i København. Alt det som skal til for at forstå, at vi en gang i mellem gør en ”sag” lidt større end den måske er set udefra. Tænker på katastrofen i Boston i sidste uge eller orkaner og jordskælv. Jeg mener, at vi her i Danmark har et mønster samfund vi skal udbygge, så hele verden vil se på os og tage ved lære, når det handler om demokrati og ordentlighed. Vi skal det totale bureaukrati til livs herhjemme. Der foregår alt for megen lovfremstilling og jeg husker med al tydelighed Schlüters Lovstop.

Afvikling af regler og påbud med tilhørende lovstop, så en lov kan nå implementering ordentligt efter lovarbejdets afslutning.

Af andre mål har jeg flad skat på agendaen. Prøvede det selv i Grønland og det er ekstremt overskueligt. Vi skal ned omkring de 30 % og lavindkomsterne skal have de nuværende personlige fradrag overflyttet. Det vil få de hårdt arbejdende Danskere til at yde en ekstra indsats til glæde for hele vores stærke danske Fællesskab. Skat har regnet på sagen og det er i og for sig ikke mange hurdler i omlægningen.

Ser man på stater i USA og enkelte baltiske lande kan man se, at en lav skat frembringer større skatteindbetalinger. En sag som betyder meget for mig og mit fremtidige politiske virke. Vores skattesystem er for uoverskueligt med alt for mange fradragsmuligheder og ”fælder” for borgere og selvstændige næringsdrivende.

Af skoler har jeg gået på min lokale Hornsyld Skole i fire år. Skiftet til den private Sct. Ibs Skole i Horsens til 9. klasse, hvorefter jeg fik et år på Herlufsholm Kostskole. Efterfølgende tog jeg den 3 årige HH fra Vejle Handelsskole. Dette har jeg suppleret med merkonom-fag i økonomi og ledelse m.m. Efterfølgende gennemgik jeg værnepligten i Den Kongelige Livgarde og lederuddannelsen i Jysk Sengetøjslager A/S i både Danmark og Sverige.

Jeg er i min fritid hundeejer, jæger og skovejer. Forsøger at få en løbetur i ny og næ for at holde kroppen i nogenlunde ordentlig statur. Vil bemærke, at det ikke blive nemmere efter det fyrretyvende fyldte år!

Håber at du vil kommentere og indgå i konstruktiv dialog for at holde gang i Parlamentet.dk og samtidigt for at understøtte min politiske profil med sager og resultater.

Vær Velkommen!

 

Emneord: Indlægget er ikke tagget...

Relateret indhold:

Vi fandt ingen relaterede artikler...

Anonym Kujon
27. Apr 2013 12:10

Hej Søren
Tillykke med din nye “rigtige” blog.
Glæder mg til at følge med i den og læse mere om dine holdninger og måske tage en diskussion. Dit eksempel med den grønlandske skat giver et tankevækkende perspektiv på vores hjemlige skatteregler.
VH Erik Mathiesen

29. Apr 2013 10:28
Thomas Huulbæk Titanium
Medlem
 
VERIFICERET

Jeg vil også gerne byde dig velkommen på Parlamentet.dk, Søren!

Jeg håber, at indlæggende og de forhåbentligt efterfølgende diskussioner bliver velfunderede og konstruktive.

Du burde være logget ind for at kommentere...Skriv indlæg


Informér om nye indlæg i denne debat?